Echipa MIA

iulian contact portret echipa mia

Iulian Avramescu

Director Executiv
iulian@liferomania.org

Împărtășirea Evangheliei și ucenicizarea următoarei generații sunt unele dintre cele mai mari oportunități pe care Dumnezeu ni le oferă, iar eu mă rog ca El să mă găsească făcând întocmai aceasta.

Dacă ma iubiți veți păzi poruncile mele.
– IOAN 14:15

portret contact roxana echipa mia

Roxana Avramescu

Consultant Financiar
roxana@liferomania.org

Mă străduiesc să duc la bun sfârșit misiunea MIA, glorificarea lui Dumnezeu introducându-L pe Iisus Hristos ca Domn la câți mai mulți tineri posibil. Dând dovadă de excelență în rolurile din spatele scenei, cum ar fi ținerea evidenței tuturor finanțelor, îmi oferă oportunități continue de a crește ca Creștin și membru al staff-ului.

Căci cine te face deosebit? Ce lucru ai pe care să nu-l fi primit? Şi dacă l-ai primit, de ce te lauzi ca şi cum nu l-ai fi primit?
– 1 CORINTENI 4:7

Dumnezeu m-a găsit și m-a salvat când eram o adolescentă pierdută iar acum pot să investesc în această generație tânără în cel mai greu și mai provocator timp al vieții lor. Ei sunt plini de întrebări despre sensul vieții, iar Evanghelia are răspunsul: Iisus Hristos.

Pentru mine a trăi este Cristos și a muri este un câstig.
– FILIPENI 1:21

iulia echipa MIA

Iulia Furtună

Coordonator Grupuri Zoom
iulia@liferomania.org

Mă bucur că în fiecare dimineață pot să mă trezesc și să fac ceea ce îmi place pentru slava lui Dumnezeu. Iar domeniul meu preferat, promovarea, este esențial pentru noi deoarece cu ea putem duce Evanghelia pe platformele de Social Media la zeci de mii de tineri într-un an sau fără ea doar la câteva sute.

Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos, fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede: întâi a iudeului, apoi a grecului.
– ROMANI 1:16

filip portret echipa MIA

Filip Torsan

Asistent Coordonator Multimedia
filip@liferomania.org