Echipa MIA

iulian contact portret echipa mia

Iulian Avramescu

Director Executiv
iulian@liferomania.org

Împărtășirea Evangheliei și ucenicizarea următoarei generații sunt unele dintre cele mai mari oportunități pe care Dumnezeu ni le oferă, iar eu mă rog ca El să mă găsească făcând întocmai aceasta.

Dacă ma iubiți veți păzi poruncile mele.
– IOAN 14:15

portret contact roxana echipa mia

Roxana Avramescu

Consultant Financiar
roxana@liferomania.org

Mă străduiesc să duc la bun sfârșit misiunea MIA, glorificarea lui Dumnezeu introducându-L pe Iisus Hristos ca Domn la câți mai mulți tineri posibil. Dând dovadă de excelență în rolurile din spatele scenei, cum ar fi ținerea evidenței tuturor finanțelor, îmi oferă oportunități continue de a crește ca Creștin și membru al staff-ului.

Căci cine te face deosebit? Ce lucru ai pe care să nu-l fi primit? Şi dacă l-ai primit, de ce te lauzi ca şi cum nu l-ai fi primit?
– 1 CORINTENI 4:7

Dumnezeu m-a găsit și m-a salvat când eram o adolescentă pierdută iar acum pot să investesc în această generație tânără în cel mai greu și mai provocator timp al vieții lor. Ei sunt plini de întrebări despre sensul vieții, iar Evanghelia are răspunsul: Iisus Hristos.

Pentru mine a trăi este Cristos și a muri este un câstig.
– FILIPENI 1:21

iulia echipa MIA

Iulia Furtună

Coordonator Grupuri Zoom
iulia@liferomania.org

Mă bucur că în fiecare dimineață pot să mă trezesc și să fac ceea ce îmi place pentru slava lui Dumnezeu. Iar domeniul meu preferat, promovarea, este esențial pentru noi deoarece cu ea putem duce Evanghelia pe platformele de Social Media la zeci de mii de tineri într-un an sau fără ea doar la câteva sute.

Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. 7 Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus.
– FILIPENI 4:6,7

filip portret echipa MIA

Filip Torsan

Asistent Coordonator Multimedia
filip@liferomania.org

alexandra echipa mia

Alexandra Belciug

Coordonator Artistic
alexandra@liferomania.org

Sunt atât de fericită să îmi folosesc darurile mele de la Dumnezeu pentru a-i sluji pe alții și pentru a face parte din misiunea Lui în țara mea natală. România este în inima mea și Dumnezeu folosește această slujire pentru a schimba inimile.

Toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nu toate sunt de folos; toate lucrurile îmi sunt îngăduite, dar nimic nu trebuie să pună stăpânire pe mine.
– 1 CORINTENI 6:12

echipa mia emilio

Emilio Molnar

Art Director
emilio@liferomania.org

Să faci ceea ce îți place este o binecuvântare în sine. Este cu totul altceva când Dumnezeu folosește darurile și afinitățile noastre pentru El. Să pot vedea cum Dumnezeu binecuvântează munca noastră și tot ceea ce facem din pasiune pentru oameni, este poate cea mai mare împlinire a vieții mele.

Dacă zic: „Nu voi mai pomeni de El şi nu voi mai vorbi în Numele Lui!” iată că în inima mea este ca un foc mistuitor, închis în oasele mele. Caut să-l opresc, dar nu pot.
– IEREMIA 20:9

Este o binecuvântare când Dumnezeu ne cheamă să facem parte din misiunea Lui și să ajungem să vestim Evanghelia tinerilor din România zi de zi. Este cea mai mare bucurie a mea să văd tinerii îndrăgostiți de Creatorul nostru.

El nu s-a îndoit de făgăduinţa lui Dumnezeu, prin necredinţă, ci, întărit prin credinţa lui, a dat slavă lui Dumnezeu, deplin încredinţat că El ce făgăduieşte, poate să şi împlinească.
– ROMANI 4:20-21

echipa mia elizabeth

Elizabeth Petersen

Manager
elizabeth@liferomania.org