fbpx
Bisericile locale – Misiune în Acțiune2021-01-20T16:47:45+03:00

Alături de bisericile locale

Evenimentele MIA organizate împreună cu bisericile locale ajută la integrarea tinerilor participanți în comunitatea de credincioși

Împreună pentru O Nouă Generație

Cum putem ajuta bisericile locale?

Bisericile locale tabere

TABERE

Taberele oferă un cadru propice pentru Evanghelizare, fiindcă permit o apropiere pentru a asculta nevoile tinerilor și a le răspunde într-un cadru mai puțin oficial, în care ei se simt ca printre prieteni.
Taberele favorizează experimentarea apartenenței tinerilor de Biserică într-o manieră diferită față de comunitatea locală și familie.
Taberele facilitează consolidarea unor relații de lungă durată și slujirea activă în comunitatea locală.
Taberele reprezintă un spațiu misionar pentru că îi cheamă pe tineri într-un loc al comuniunii și dragostei, al respectului și empatiei pentru celălalt.

mai multe
Bisericile locale turnee sportive

TURNEE SPORTIVE

În zilele noastre, este greu să îi atragi pe tineri să vină la biserică, mai ales dacă nu au prieteni care să îi cheme sau un program pentru tineret. MIA vă poate ajuta venind și găzduind un Turneu Sportiv peste weekend, în parteneriat cu biserica dumneavoastră.

Scopul nostru este de a atrage tinerii cu activități precum diverse sporturi, seri de film, mâncare și premii iar apoi conectarea acestora la corpul bisericii locale. În acest weekend, vă vom învăța pe dvs. și pe tinerii activi ai bisericii dvs. cum să vă găzduiți propriile turnee sportive în viitor și să ajungeți în continuare la tinerii din zona dvs.

mai multe
Bisericile ucenicizare

UCENICIZARE

Credem că este important să educăm și să învățăm tinerii din generația de mâine doctrinele și pilonii creștinismului. În prezent MIA dispune de un program de 12 pași de ucenicizare, care pune tinerii în legătură cu un mentor spiritual pentru a parcurge împreună lecțiile de dezvoltare spirituală.

Tinerii credincioși sunt adesea cei mai buni oameni pentru a ajunge la alți tineri din cercul lor de prieteni. Vrem să vă ajutăm biserica echipând tinerii pentru a fi ucenici în propriile comunități și orașe.

mai multe
Bisericile resurse

RESURSE

Petrecem mult timp dezvoltând programe, videoclipuri, studii biblice și manuale. În trecut, aceste materiale erau folosite exclusiv în propria noastră slujire, dar dorim să împărtășim aceste resurse și cu alte biserici și organizații creștine, astfel încât să le poată accesa pentru îmbogățirea personală, precum și să le împărtășească cu congregația și tinerii cu care lucrează.

Aceste resurse acoperă o varietate de subiecte precum evanghelizarea, ucenicizarea și dezvoltarea spirituală, organizarea și strategia de slujire, etc. Ne gândim întotdeauna la resurse noi de împărtășit și vom continua să creăm și să actualizăm pe măsură ce învățăm și experimentăm noi oportunități de slujire.

mai multe
Bisericile colegiul mia studii

COLEGIUL MIA

Educația este foarte importantă pentru viața creștină. În parteneriat cu Centrul de Pregătire Baptistă pentru Pastori și Lideri din Denton, Texas, dorim să oferim studenților noștri pregătire teologică de vârf. Vă puteți trimite tinerii cei mai activi și dedicați din biserica voastră să studieze cu noi. Acest lucru îi va transforma în lideri pe care vă puteți baza și utiliza în slujirile bisericii voastre.

Programul actual al Colegiului MIA se întinde pe o perioadă de 2 ani, cu 3-4 săptămâni de studiu intens pe an, de obicei în vacanțele școlare (pentru a nu face copiii și tinerii să lipsească de la școală).

mai multe

E vreo diferență între religie și credință?

E vreo diferență între religie și credință? Religia și Credința: două cuvinte care sunt folosite de multe ori referindu-se la același aspect. Astăzi însă, vrem să privim la ceea ce ne spune Biblia despre cele două. Iar dacă ne uităm puțin mai atent, putem vedea că sunt expuse ca două lucruri distincte, care nu se manifestă la [...]

Mormonii – 10 Motive pentru care Mormonii nu sunt Creștini

10 Motive pentru care Mormonii nu sunt Creștini Biserica mormonă este foarte bogată și mulți oameni celebri s-au alăturat bisericii. Asta o face și așa de „trendy” în zilele noastre. Mormonul obișnuit este o persoană dintr-o familie morală și harnică. Ei nu consumă alcool sau cafea și sunt, în general, buni cetățeni datorită acestui lucru. Ideea pe [...]

vezi blog

Ne dorim să slujim împreună!

Spune-ne cum putem să vă fim utili. Fie că biserica dvs. dorește să se implice într-una dintre activitățile noastre, fie că aveți nevoie de resurse, completați formularul pentru a ne anunța cum vă putem ajuta.

Biserici Partenere

 • Biserica Baptistă Radna (Păstor Ion Damian)

 • Biserica Baptistă Speranța – Arad (Păstor Viorel Iuga)

 • Biserica Baptistă Giarmata (Păstor Adrian Morar)

 • Biserica Baptistă Nădlac (Păstor Predit Serghei)

 • Biserica Creștină după Evanghelie Giurgiu și Pietroșani (Misionar Emanuel Dedeu)

 • Biserica Creștină după Evanghelie Tulcea, Sinoe și Nicolae Bălcescu (Misionar zona Dobrogei Mihai Pungilă)

 • Biserica Creștină după Evanghelie Tulcea, Sinoe și Nicolae Bălcescu (Misionar zona Dobrogei Mihai Pungilă)

 • Biserica Baptistă Curtici (Păstor Sorin Ignat)

 • Biserica Baptistă Calafat (Păstor Tănase Daniel)

 • Biserica Creștină după Evanghelie – Târgoviște (Președinte de cult – Virgil Achihai)

 • Biserica Penticostală Efraim – Târgoviște (Păstor Adrian Vlad)

 • Biserica Baptistă Sadu (Păstor Tulpan Viorel)

 • Biserica Baptistă Zimnicea (Păstor Simion Mincu Anghel)

 • Biserica Baptistă Nădejdea – București (Păstor Ovidiu Rusnac)

 • Biserica Baptistă Vestea Bună – Otopeni (Păstor Radu Săndel)

Go to Top