#susținemia

Echipa MIA caută parteneri care să ”adopte” 1,000 de taberiști din una dintre bisericile cu care colaborăm sau dintr-un orfelinat partener, pentru a le oferi oportunitatea de a veni în tabără și astfel să experimenteze un mediu creștin. Ajută Biserica locală prin adoptarea unui taberist!

30lei/lună SAU 360lei/an

Investind în tinerii din România, sprijinim bisericile locale. Te poți alătura nouă și să „susții” și tu un taberist?

Ca să donezi, completează formularul alăturat și apasă pe DONEAZĂ ONLINE. Poți alege să donezi recurent (adică o sumă care să meargă lunar către MIA) sau o singură dată. După completarea formularului se va deschide o fereastră unde vei fi rugat/ă să pui informațiile de pe cardul bancar.  Tot procesul este securizat și sigur.

Adopă un taberist

Donează către MIA

Tabere

TABERE

COST: 43,159RON pe săptămână

Oferim 30% din costul fiecărui taberist pentru a veni în tabără la un preț rezonabil. Donația ta va ajuta în cumpărarea proviziilor pentru o săptămână de tabără, cum ar fi, mâncare, suplimente și activități!

Turnee Sportive

TURNEE SPORTIVE

COST: 4,000 RON pe weekend

Aprovizionăm cu tot ce este nevoie pentru Turnee Sportive. Donația ta ne va ajuta să ne reconectăm cu taberiștii pe care i-am avut și toate nevoile pe care le avem pentru un acest eveniment.

Weekendul Campionilor

WEEKENDUL CAMPIONILOR

COST: 12,947 pe weekend

Ne dorim să oferim și să acoperim toate costurile pentru acest weekend pentru consilierii noștri și ucenicii lor care au terminat cei 12 pași de creștere spirituală. Donația ta va ajuta la închirierea locației, a mâncării și activitățile care se vor desfășura.

Colegiul MIA

COLEGIUL MIA

COST: 25,895 RON pe săptămână

De obicei avem 40+ studenți veniți din toată România pentru a studia, învăța și pentru a crește în credință. Donația ta va ajuta la închirierea locației și pentru toate resursele și materialele necesare pentru o săptămână de studiu.

Pentru a face o donație către MIA va rugam sa folosiți datele de mai jos:

Asociația Creștină MIA
IBAN RO40 RNCB 0498 1216 7543 0001
Banca BCR – Theodor Pallady
C.I.F. 28374684

Adresa: Strada Topolovat, Nr. 8,
Bloc TD20, Scara A, Etaj 7, Apartament 48,
Sector 6, Bucuresti, Romania.

Donatia ta
Lunara
Singulara
LEI30
LEI60
LEI150
LEI