Colegiul MIA

În parteneriat cu Centrul Baptist de Instruire pentru Pastori (BTCP), oferim instruire teologică de vârf pentru toți tinerii credincioși. Sperăm că tinerii vor crește în cunoașterea și înțelegerea Evangheliei și modul în care o pot aplica în viața lor. Prin multe subiecte precum Evanghelizarea, Hermeneutica Biblică și Privire de ansamblu a Vechiului și Noului Testament credem că tinerii vor avea o bază fermă a principiilor și doctrinelor biblice.

Mesaj către păstori

Vă doriți să aveți în congregația bisericii tineri care să se ridice și să slujească tinerii de vârsta lor? Sau poate aveți potențiali tineri lideri, dar nu știți cum să-i pregătiți să poată să fie în stare să lucreze cu restul tinerilor bisericii ori să facă evanghelizare între prietenii lor. Contactați-ne pentru a afla cum îi puteți înscrie la Colegiul MIA și pentru a dobândi cunoștințe și abilități practice despre cum să fie lideri biblici eficienți și să slujească.

Profesorii Colegiului MIA

Avem diverși profesori care vin din România și din întreaga lume pentru a preda studenților noștri. Unii dintre ei fiind și păstorii unei biserici.