De ce să alegi tabara de vara  2022 – MIA?

Tabara de vara este acea săptămână plină de experiențe, bucurii și lecții pe care ni le amintim cu drag toată viața. Participanții se întorc din tabără transformați în bine. Cei timizi devin mai sociabili, cei dezorganizați mai responsabili, cei care petreceau mult timp în fața ecranelor, încep să iubească activitățile în aer liber! Și toți, fără excepție, pleacă cu lecții și povești dragi pentru acasă.  

tabara-de-vara-copii

Taberele MIA – jocuri, distractie și lectii de viata

Taberele MIA sunt mai mult decât clasicele tabere de vară. Sunt vacanțe de dezvoltare personală, cu diverse activități și provocări ce se încheie cu lecții frumoase și utile pentru viață. În taberele de vara MIA, fiecare participant are șansa să trăiască o experiență personală, unică și să devină un om mai bun în timp ce se distrează alături de alți tineri. La finalul taberei, în jurul focului de tabără, tinerii devin mai puternici, mai empatici, mai încrezători și mai fericiți.

Aventuri în tabara de vara

Tiroliană, înot în piscină, echitație, paintball, scenete și craft sunt doar câteva dintre experiențele din tabără pe care toți le adoră. Prin fiecare activitate, ei se distrează și trăiesc fiecare moment la maxim, dar în același timp învață să lucreze atât în echipă, cât și individual, să-și depășească limitele și să asculte cu atenție instrucțiunile.

Comunitate, o altfel de unitate în tabara

Fiecare grup de tineri are un consilier atent la nevoile lor. Consilierul este de fapt un adevărat mentor care ajunge să cunoască pe fiecare din grup și să-l ajute să-și depășească limitele emoționale și spirituale. Misiunea taberelor este ca fiecare participant să devină un om mai bun, mai puternic și iubitor de Dumnezeu.

Lectii de viata, esența taberei crestine

Biblia va fi busola de orientare și împreună vom aprofunda învățături creștine pentru viață! Studiul biblic se transformă în cunoștințe și informații care ne ajută să înțelegem mai bine valorile creștine, precum dragostea de oameni, recunoștința, credința și încrederea în Dumnezeu. Toate aceste învățături formează Oameni, care își găsesc mai ușor menirea în viață.

Rezervă un loc în tabara de vara

Rezervă acum un loc pentru copilul tău într-una dintre taberele de vară MIA. Locurile sunt limitate. Avem la dispoziție 6 tabere în care vom crea experiențe memorabile!