Tabăra MIA

Tabăra este cel mai mare și important eveniment MIA. O săptămână trăită la maxim împreună cu copii și tineri din toată România, cu jocuri, fun și multe lecții de viață.

INSCRIE-TE AICI

Important de citit

Toate aceste informații fac parte din fișa de înscriere și trebuie să fiți de acord cu termenii și regulile impuse pentru a participa în tabără. Vă rugăm să citiți cu atenție.

Prevenție COVID-19
Confidențialitate & GDPR
Regulament tabara

Centru de Agrement Pavilioane Amara

Locația este accesibilă și este la doar 2 ore distanță de București.

Întrebări frecvente

Ce să aduci în tabără?

 • Haine de schimb pentru 5 zile

 • Ținută elegantă pentru banchet

 • Un tricou închis la culoare

 • Costum de baie întreg+pantaloni de apă

 • Teniși

 • Șlapi/papuci de casă

 • Prosop

 • Șapcă

 • Cremă/spray protecție solară

 • Biblia

 • Carnețel și pix

Da. Înscrierile în Tabăra MIA sunt deschise, iar oficial din 9 August 2021 începem prima săptămână de tabără.

În fiecare zi vom parcurge un studiu provocator, cu aplicații practice din Biblie. Copiii și tinerii vor experimenta o săptămână de închinare și provocare spirituală. Vor avea un timp special de Studiu Biblic, împreună cu consilierii lor în fiecare dimineața. În acest timp, taberiștii au oportunitatea să petreacă un timp personal cu Dumnezeu, să împărtășească și să discute cu ceilalți din grup despre ceea ce învață.

Programele MIA sunt construite pe ideea de team building. Activitățile noastre îi ajută pe copii și tineri să-și dezvolte și să aprofundeze o serie de abilități și noțiuni precum: încrederea, comunicarea, credința, creativitatea, etc.

Înscrierile se fac până pe 25 Iulie 2021. După această dată, e nevoie de un telefon în prealabil pentru a confirma dacă mai sunt locuri rămase disponibile.

Înscrierile se fac online, pe această pagină (https://misiuneinactiune.ro/inscriere/). La venirea în tabără va trebui doar să semnați fizic documentul și să prezentați adeverința de la medic.

Puteți citi toate măsurile care se vor lua împotriva răspândirii COVID-19 aici: https://misiuneinactiune.ro/prevenire-covid-19/

O întrebare foarte bună! Regulamentul este disponibil aici: Regulament tabără de vară

Avem nevoie de unele date personale pentru a autentifica validitatea actelor și pentru a păstra comunicarea cu participanții la orice eveniment organizat de Misiune în Acțiune. Mai multe detalii despre cum folosim datele dumneavoastră personale sunt disponibile aici: Politica de confidențialitate & Termeni și condiții

Cum arată locația?

Tabăra este o experiență unică pentru orice participant. O săptămână de tabără este plină de activități distractive și captivante combinate cu învățătură biblică și o comunitate bună. Fiecare copil părăsește tabăra știind că este iubit, într-un mod individual și că trăirea unei vieți creștine este o aventură interesantă.

De obicei avem în jur de 12-15 săptămâni de tabără pe an. Este vorba despre 12-15 șanse de a avea o experiență de neuitat.

copil fericit

Fiecare participant este pus într-un grup cu alți copii și un consilier. Acest consilier va ajunge să dezvolte o relație de prietenie cu copiii, arătând dragostea lui Dumnezeu pentru ei și îngrijindu-se de nevoile lor emoționale și spirituale.