Emisiunea ApoloMIA

Emisiunea ApoloMIA are scopul de a răspunde întrebărilor legate de credință și de a încuraja Creștinii din România să cerceteze scripturile și dovezile care atestă existența lui Dumnezeu. Mulți au întrebări, însă nu au răspunsuri. E timpul să schimbăm acest lucru.

1. De ce cred în Iisus Hristos?

Vrem să răspundem întâi acestei întrebări, deoarece fără Iisus, celelalte nu au sens. Pe numele Iisus se bazează tot Creștinismul și dacă El nu e real, atunci nimic nu poate fi!

2. De ce cred Biblia?

Toți oamenii au opinii, însă putem știi cu adevărat? Avem motive să credem Biblia sau e doar pentru cei „închiși” la minte? Acestea sunt doar câteva întrebări care care ne fac să ne îndoim de ceea ce credem.

3. Creaționism vs. Evoluționism

Ai avut vreodată răbdare să urmărești teoriile cu privire la originea Universului? Am avut noi… și am cules cele mai renumite idei care circulă despre originea și apariția acestei lumi, implicit și a omului și am înregistrat cu nou episod apoloMIA. Te invităm să-l urmărești și să ne scrii părerea ta!

4. Despre Mormoni

Biserica mormonă este foarte bogată și mulți oameni celebri s-au alăturat bisericii. Asta o face și așa de „trendy” în zilele noastre. Ei nu consumă alcool sau cafea și sunt considerați „oameni buni”. Ideea pe care ei o propagă este că fiecare trebuie să urmeze exemplul de viață a lui Iisus Hristos.

5. Religie vs. Credință (partea 1)

E vreo diferență între religie și credință? Religia și Credința: două cuvinte care sunt folosite de multe ori referindu-se la același aspect. Astăzi însă, vrem să privim la ceea ce ne spune Biblia despre cele două.

5. Religie vs. Credință (partea 2)

Dacă vrei să cunoști și puțină informație trivia, acest video e un bun început. Sunt multe diferențe între Religie și Credință, această parte fiind o completare a primului video. Ideea e aceiași: ce spune Biblia despre ambele?

6. Cum recunoști o sectă?

Ce este o sectă? Este o întrebare bună la care mulți se grăbesc să răspundă, însă fără a ști cu adevărat ceea ce spun. În acest episod acoperim câteva lucruri care definesc o sectă și cum se remarcă față de creștinismul adevărat și autentic.

7. De ce sărbătorim Paștele?

Pentru unii, Paștele este un moment în care se bucură de venirea primăverii, în care pregătesc o masă îmbelșugată în familie, vopsesc ouă și umplu masa, fără însă, a ajunge la adevărata semnificație și eliminându-i valoarea creștină.

8. De ce a murit Iisus?

Chiar dacă ai auzit de povestea lui Iisus, te-ai gândit vreodată de ce doar El putea să moară în felul în care a făcut-o și care e motivul real pentru care a acceptat această misiune? Avem și un video despre faptul că El chiar a existat în istorie, pentru cei mai îndoielnici.