Internship

Dacă vrei să slujești cu MIA la biroul nostru sau la unul dintre numeroasele noastre evenimente, lasă-ne un mesaj. Căutăm întotdeauna credincioși dedicați care doresc să crească în credința lor slujind împreună cu noi.

Cum poți sluji?

 • Ca și Consilier de Studiu Biblic

 • Ca și Consilier în tabere de vară

 • Ca și Mentor în programul de ucenicizare

 • Călătorind cu noi & organizarea evenimentelor sportive

 • Scriind scrisori și creație de materiale

 • Cântând cu vocea sau la un instrument

 • În echipa Media, dacă ești mai creativ/ă

internship mia
internship grup tineri teren fotbal

Internship-ul e o provocare

Veți fi provocat/ă să îți dezvolți abilități noi și veți învăța cum să le folosești pentru Evanghelie. Internshipul cu MIA te va conecta cu alți tineri care au aceleași valori și pasiune ca tine și care sunt dedicați în credința lor.

Așteptările noastre

 1. Să ai minim 15 ani împliniți;
 2. Ești credincios și faci parte dintr-o biserică locală;
 3. Ai o recomandare din partea bisericii/păstorului tău;
 4. Ai terminat studiul de 12 lecții de ucenicizare (sau ești deja în proces);
 5. Ai participat la 2 pregătiri de consilieri (se aplică uneori).

Plată sau voluntariat?

Nu oferim un salariu însă ne dorim să apreciem unele munci. Pentru altele, internship-ul este considerat voluntariat. De asemenea, îți vom oferi un loc unde să stai dacă nu ești din București, indiferent de situație.

Aplică pentru internship

Completează formularul de mai jos pentru a aplica și unul din membri echipei noastre va lua legătura cu tine.

Ce spun fetele despre internship?

Mă gândeam că vara asta o să fie foarte diferita din multe puncte de vedere și credeam că o să stau tot timpul acasă, dar îmi doream să am o oportunitate de a mă implica și de a le spune mai multor oameni despre Hristos. Și în scurt timp am primit oportunitatea să vin la MIA, unde Dumnezeu mi-a arătat că nu trebuie să fiu pe cont propriu și că trebuie să învăț ce înseamnă lucrul în echipă. Am început prin a mă ocupa de partea interactivă dintr-un grup de studiu biblic, apoi am început să mă ocup de liderii spirituali din toate grupurile – lucru care m-a scos din zona mea de confort, dar abia atunci Dumnezeu mi-a arătat că El e cel care mă ajută, nu sunt eu cea care face lucrurile sa funcționeze. Pe lângă aceste oportunități, lucrul de care mă bucur cel mai mult e predarea lecțiilor biblice la grupul de studiu cu fetele, așa am reușit să studiez mai bine Biblia și să aflu mai multe, nu doar în mod superficial și e așa de frumos să împărtășesc acestea mai departe.

Emanuela Șerban, Slatina, România

Experiența mea ca şi consilier la Tabăra MIA a fost una de neuitat. M-a dezvoltat pe mine ca individ, m-a maturizat și m-a făcut să tânjesc mai mult după Dumnezeu. Pe lângă acestea Dumnezeu mi-a sensibilizat inima și am înțeles că trebuie să te doară inima pentru cei nemântuiți. Am învățat că scopul primordial din viața fiecărui creștin trebuie sa fie lărgirea împărăției Domnului.
Am avut ocazia să stau de vorbă cu copii care au nevoie de sprijin, ajutor, dragoste, atenție și de prezența Domnului în viața lor.  Mărturisirile lor m-au mișcat și am început să privesc viața cu alți ochi… Și am rămas surprinsă cât impact poate avea un consilier în viața unui copil.

Naomi Durla, Târgoviște, România

Pentru mine a însemnat foarte mult să lucrez cu cei din Echipa MIA. Au văzut din prima zi ce îmi place să fac, la ce mă pricep, și m-au îndrumat să mă dezvolt pe acele planuri. Din punct de vedere spiritual a fost un mare ajutor, nu numai datorita cursurilor biblice la care participam cu ei, devoționalelor și studiilor, ci mai ales datorită discuțiilor pe care le purtam tot timpul cu cei din echipă. Discuții profunde, adânc înrădăcinate în învățăturile Bibliei, și pline de sfaturi înțelepte. Am ajuns să am prieteni care în nenorocire mi-au ajuns frați. Cred ca mi-am făcut prieteni pe viață la MIA, și cred că Dumnezeu m-a provocat, m-a încurajat și m-a îndreptat pe tot parcursul a celor 3 ani de când lucrez împreună cu Echipa MIA.

Iulia Dedeu, Giurgiu, România

Ce spun băieții despre internship?

Vara asta parca eram puțin trist că nu voi putea sluji în niciun fel cu tabăra. Dar Dumnezeu, prin mila Lui, ne-a dat oportunitatea de a o face prin intermediul taberelor online. Experienta a fost, deși dificilă, una foarte frumoasă, în care am crescut din punct de vedere spiritual, prin munca depusă și prin planificarea taberei. Cel mai plăcut este ca ne-am apropiat foarte tare ca și echipă, la bine și la greu. Dumnezeu ne-a arata încă odată că indiferent de circumstanțe, El e în control deplin 😁.

Corneliu Dedeu, Girgiu, România

Șansa care mi s-a oferit de a lucra împreună cu Asociația MIA este una pe care nu o pot descrie nici măcar pe jumătate prin doar niște cuvinte. Cu toate acestea, oportunitatea de a lucra cot la cot alături de oameni dedicați răspândirii Evangheliei la câți mai mulți copii, tineri și adolescenți din toată țara este un sentiment unic; să văd cum oamenii în care se investește, se dezvoltă în relația lor cu Dumnezeu mă bucură într-un mod extraordinar de fiecare dată!

Teo Ilie, București, România

Sunt implicat cu MIA de câțiva ani și pe parcursul acestora am văzut cum Dumnezeu lucrează în viața copiilor, dar am văzut cum lucrează și în viața mea. Fiind în echipa de sport am învățat cum să fiu mai punctual, deoarece în tabere aveam un program stabil, ba chiar am învățat și cum să coordonez un grup mare. Îmi place că MIA pune la dispoziție tot ceea ce avem nevoie pentru a face o lucrare cât se poate de bine. Această lucrare m-a ajutat să mă dezvolt în multe privințe, cum ar fi să acord o atenție deosebită relației mele cu Dumnezeu. Îmi place că atunci când ne strângem toată echipa, ne rugăm, cântăm, ne încurajam unii pe alții, ba chiar avem parte și de un timp distractiv împreună. Îi sunt recunoscător Domnului pentru că mă pot implica în această lucrare în care, împreună cu echipa,încurajăm generația următoare să trăiască pentru Hristos.

Daniel Mincu, Zimnicea, România