Redirecționează 3,5%

Știați că în Codul Fiscal există o prevedere prin care puteți să redirecționați 3,5% din impozitul pe venit către o entitate nonprofit (organizație non-guvernamentală) care servește o cauză dragă dumneavoastră? Dacă nu folosiți această opțiune, suma respectivă rămâne să fie încasată și gestionată de stat.

De ce să alegi MIA?

Burse

Oferim burse și bilete gratuite de tabără pentru sute de copii, fiecare an. Orice copil ar trebui să aibă acces la o săptămână de tabără care îi poate schimba viața.

Materiale

Echipa MIA crează constant resurse și desfășoară proiecte pentru copii și tineri din zonele dezavantajate ale României, pentru a răspunde și nevoilor mai speciale.

Termen lung

Când susții lucrarea MIA investești într-un tânăr care beneficiază de implicarea noastră pe tot parcursul anului,  pe măsură ce facilităm creșterea și dezvoltarea lui.

PASUL 1

Completează Formularul 230

Puteți descărca formularul pre-completat cu datele MIA de mai jos. Formularele completate trebuiesc depuse la ANAF. Noi ne putem ocupa de colectarea și depunerea lor. Dacă nu folosiți această opțiune, suma respectivă rămâne să fie încasată și gestionată de stat. Redirecționează 3,5% și fă o diferență!

PASUL 2

Semnează Formularul

După ce ai descărcat formularul imprimă-l și semnează-l la secțiunea “Semnătură contribuabil”.

PASUL 3

Trimite Formularul

Formularul trebuie depus la ANAF până la data de 25 mai 2024. Ai mai multe opțiuni pentru a-l trimite:

– la sediul MIA, direct sau prin poștă* (Str. Amilcar C. Săndulescu, nr. 3, Sector 6 București); noi vom depune ulterior formularul la ANAF pentru tine

– la organul fiscal de care aparții, direct la registratură sau prin poștă, conform adresei din cartea de identitate (lista cu adrese)

*ATENȚIE! Pentru ca asociația să poată depune formularul  în numele tău sau al prietenilor tăi, este necesar ca fiecare dintre voi să semneze o împuternicire. Durează un minut  în plus, dar face ca formularul să fie validat. Găsești împuternicirea aici.

*ATENȚIE! Pentru a ne încadra în termenul impus, vă rugăm să ne trimiteți pe email scan/poză cu Formularul 230 și cu Împuternicirea până pe data de 15 mai 2024.

Știai că

În cazul a peste 80% dintre firme sau companii, banii se întorc la stat, deoarece nu au ales să își folosească dreptul de ajuta o cauza nobilă fără a-i costa practic niciun leu.

De ce merită să susții o cauză în care crezi  prin redirecționarea a 20% din impozitul pe venit/profit?

Alegând unde merg banii respectivi care, în caz contrar se vor direcționa către stat, oferiți un ajutor enorm pentru ca mesajul Evangheliei să ajungă la cât mai mulți copii din România.

Prevederea legală ce permite micro-intreprinderilor să deducă sponsorizările cu o valoare de până la 20% din impozitul pe venit datorat statului a intrat în vigoare la începutul lunii Aprilie 2018.

Redirecționează și nu sta în nepăsare!

redirecționează 2% agenda plante pix telefon ai o firmă

Pentru a face un contract de donație sau redirecționare a 20% din impozitele datorate statului pentru companii, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru a discuta detalii specifice. Vă stăm la dispoziție de Luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 17:00.