Fiecare om ar trebui să fie un căutător al adevărului.

Trăim într-o lume care promovează ideea că viața de aici este tot ce este, că te naști, trăiești, mori și atât.
Dar dacă nu se termină totul aici? Dacă ceea ce se vede nu este tot? Dacă există Cineva peste toate lucrurile pe care noi le putem observa și înțelege?

Dacă vrei să afli care este scopul lui Dumnezeu pentru viața ta, de ce vrea El să te bucuri de viata pe care o ai, și cum să nu îți irosești viața, înscrie-te la Studiul Biblic Online “Nu-ți irosi viața”!

În Cartea “Nu-ți irosi viața“,  John Piper scrie un puternic text motivațional pentru toți cei care sunt descurajați de viața lor, de obiectivele lor ratate.

Oricine ai fi tu, te găsești într-una din următoarele două categorii: sau ești creștin, sau Dumnezeu te cheamă acum să devii creștin. 

N-ai fi ajuns să citești această carte dacă Dumnezeu n-ar fi deja la lucru în viața ta.

Dacă ești creștin, nu mai ești al tău. Hristos te-a cumpărat cu prețul vieții Sale. Acum aparții de două ori lui Dumnezeu: El te-a făcut și El te-a cumpărat. Asta înseamnă că viața ta nu mai este a ta. Este a lui Dumnezeu. De aceea, spune Biblia, „Proslăvește pe Dumnezeu în trupul tău”. Pentru asta te-a făcut și cumpărat Dumnezeu. 

Acesta este scopul vieții tale.

Dacă nu ești creștin încă, iată ce îți oferă Iisus Hristos: să aparții de două ori lui Dumnezeu și să poți împlini scopul pentru care ai fost creat. Poate ca nu ți se pare prea grozav acest lucru. Poate că a-L proslăvi sau a-L glorifica pe Dumnezeu nu înseamnă mare lucru pentru tine. 

Dumnezeu te-a creat să te bucuri în El, să primești bucuria care vine din El.

Studiul și participarea sunt GRATUITE. De asemenea te poți înscrie în programul nostru de ucenicizare.