Ucenicizare

Dacă vrei să afli mai mult despre Dumnezeu și să crești în credința, alătură-te nouă în cei 12 Pași de Ucenicizare!

fete zambitoare cu o diploma in mana

Scrie-ne și menționează de ce anume ești interesat/ă legat de acest studiu: să afli mai multe detalii despre cei 12 pași sau să-i parcurgi împreună cu un mentor.  Te rugăm să incluzi în mesaj ceea ce te interesează să faci ca să te ajutăm cât putem de bine.

Vei parcurge un program de 12 pași unde vei învăța multe lecții, tematici și principii despre Dumnezeu și credința Creștină. Vei fi coordonat de un lider care deja a parcurs programul. Vei putea dezvolta o relație de prietenie cu liderul tău și vei avea oportunitatea să adresezi orice întrebări ai despre Dumnezeu și Biblie.

grup de barbati studiind cursuri biblice

12 Pași de Ucenicizare

Cei 12 pași sunt de fapt 12 lecții care se parcurg în 12 săptămâni (câte o lecție pe săptămână). Scopul lor este să învețe în mod special pe cei noi în credință lucruri esențiale despre credință și care este baza lucrurilor pe care le crede. Totuși, aceste lecții sunt suficient de complexe cât să întărească și pe cei mai maturi în credință.

Este IMPORTANT ca aceste lecții să NU FIE PARCURSE ÎN MOD INDIVIDUAL. Noi, cei de la MIA, vă putem pune în legătură cu un consilier/lider care să vă asiste în parcurgerea lor și să vă poată răspunde la întrebări sau să aprovizioneze mai multe resurse și cărți pentru aprofundarea ideilor. Ne puteți scrie mai sus pentru a vă ajuta în acest proces.

1. Vestea Bună

Ceva descriere despre pas și de ce este important acest aspect

Descarcă

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă deja cunoști pe cineva care lucrează cu MIA, precum ar fi liderul de la studiul biblic de pe zoom sau consilierul din tabără, îi vei parcurge cu acea persoană. În orice caz, dacă nu cunoști pe nimeni, te vom repartiza cu unul dintre minunații noștri lideri.