Cariere în misiunea Creștină?

Ești interesat să slujești în misiune cu normă întreagă ca misionar? Căutăm întotdeauna credincioși devotați care se simt chemați să slujească generației următoare. De la ucenicizare, la logistică, la evanghelizare, la slujirea prin evenimente sportive, avem atâtea oportunități pentru oameni de a-L sluji pe Dumnezeu alături de noi.

Logistică

Logistică

Organizarea detaliilor departamentului, evenimentelor cât și a angajaților și internilor noștri.

Implică cunoștințe de folosință a calculatorului, relaționare și multe apeluri.

Dezvoltare Spirituală

Dezvoltare Spirituală

Gestionarea dezvoltării spirituale a tinerilor în lucrarea noastră prin consolidarea relațiilor, cei 12 pași ai programului de ucenicie, studii biblice online și Colegiul MIA. De asemenea implică dezvoltarea de noi studii pe topici și probleme pe care le întâmpină copiii și tinerii.

Media

Media

Afișarea imagini lucrării MIA și a poveștilor de viață ce se întâmplă în urma slujirii noastre prin mijloace creative precum fotografie, videografie, design grafic, marketing, etc.

Arte Creative

Arte Creative

Crearea de modalități de a împărtăși Evanghelia prin arte precum crafturi, scenete, decor etc.

Sporturi

Sporturi

Pregătirea și dezvoltarea programelor cu activități sportive diverse pentru toate evenimentele MIA.

Dezvoltare

Dezvoltare

Scrierea și crearea de noi programe și curriculum pentru numeroasele noastre domenii de slujire.

Ia legătura cu noi

Iisus a spus: „Secerișul este mare, dar lucrătorii sunt puţini! Rugaţi-L deci pe Domnul secerişului să trimită lucrători la secerişul Său!” (Ev. după Luca 10:2)

Dacă ești interesat/ă de orice domeniu al lucrării MIA, scrie-ne aici și vom lua legătură cu tine în cel mai scurt timp posibil. Câmpul de misiune este mare și cu toți avem un rol în el. Așteptăm să te cunoaștem.