Caravana MIA2024-04-25T08:10:48+03:00

Caravane MIA

Scopul Caravanelor MIA este să vină în ajutorul bisericilor locale în crearea unori punți de legătură între biserică și comunitatea locală prin activități sportive, scenete, muzică și jocuri, prezentând tinerilor și copiilor Evanghelia Domnului Iisus.

Programul unei Caravane

Vineri

Seară de tineret. Toți participanții sunt invitați să participe la un program special, care are ca scop crearea relațiilor între tinerii bisericii și tinerii comunității.

Sâmbătă

Campionat de fotbal. Partea culminantă este pauza de masă în care se vestește Evanghelia.

icon of podium

Duminică

Toți participanții sunt invitați la biserică iar la finalul serviciului divin are loc premierea câștigătorilor.

Termeni și condiții

Regulament

Cui donez?

Ne dorim ca tinerii și copii din această generație să beneficieze de ateliere care să le ofere o creștere armonioasă și echilibrată. Dezvoltarea spirituală a tinerilor pe care îi slujim este una dintre cele mai mari responsabilități ale noastre ca slujire. Încercăm să educăm, să îndrumăm și să dezvoltăm tinerii în credința lor prin multe dintre programele noastre, astfel încât să poată fi lideri activi în bisericile lor locale.

Cine suntem și ce facem – Totul despre MIA – Misiune în Actiune (misiuneinactiune.ro)

De ce să donez?

Pentru că cele mai frumoase amintiri din copilărie sau adolescență sunt din tabere și pentru a oferi posibilitatea unor copii și tineri din generația ecranelor să experimenteze, într-un mediu multicultural, interacțiunea cu alți tineri de vârsta lor.

Pentru a-i ajuta pe copiii care nu au posibilitatea să se înscrie la cursuri extra-curriculare de lucru manual, de engleză cu vorbitor nativ sau la un campionat sportiv.

Pentru păstori

Ești pastor și îți dorești să câștigi tineretul din satul sau orașul tău pentru Hristos?? Ne-ar face plăcere să venim în parteneriat cu tine și biserica pe care o păstorești pentru a vă ajuta în organizarea unei Caravane MIA cu scop evanghelistic. Dorința noastră este să susținem cât mai multe biserici, ca ele să poată extinde latura de misiune în propriile localități.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top