Măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19

Website-ul nostru este: https://misiuneinactiune.ro.

Urmărind în permanență recomandările și instrucțiunile autorităților locale de sănătate, în cadrul taberei noastre, vom avea în vedere următoarele:

 

Înainte de sosire: Proceduri de Screening/Selecție

Cei care răspund cu DA la vreuna dintre întrebările declarației de Sănătate COVID-19 sau care au o temperatura de 37.3 grade sau mai mare, nu vor putea participa la tabără. Declarația va fi trimisă în format electronic de către organizator și trebuie printată, completată și semnată de către participant sau părinte (în cazul minorilor) chiar în ziua sosirii la activitate. 

 

Distanțarea socială

Participantul la tabără VA PURTA mască de protecție în interiorul clădirilor pe toată durata șederii sale, cu excepția perioadelor în care se va afla în camera lui, sau în timpul meselor, doar după ce s-a așezat la masa. La toate activitățile, inclusiv la masă, se va menține distanța socială între participant. Nu se va permite participanților intrarea în alta cameră în afară de cea care le-a fost desemnată. Fiecare participant trebuie sa își aducă suficiente măști pentru a-și acoperi necesarul pe toată durata taberei. Participantul este de acord să-i fie verificată temperatura de către personal in orice moment pe durata șederii sale. 

 

Spălarea mâinilor și igiena personală

Participanții vor folosi dezinfectant sau săpun pentru a se spăla pe mâini înainte de a părăsi camerele in fiecare dimineața, la sosirea in fiecare zona de activitate, la sfârșitul fiecărei activități, înainte de a intra în baie și după utilizarea băii, înalte și după masă și în caz de tuse sau strănut. 

 

Politica referitoare la probleme de sănătate

Participanții care prezintă semne de tuse, probleme respiratori, febră de 37.5 sau mai mare, frisoane, diaree, vărsături, dureri în gât, dureri musculare inexplicabile sau o pierdere a gustului sau a mirosului nu pot participa la activități. Aceștia vor fi mutați într-o camera de izolare, iar părintii și autoritățile competente vor fi anunțate.

Camera lor originala va fi eliberată și igienizată, pentru a reduce posibilitatea de transmitere către alți participanți. Dacă se va suspecta o posibila infecție cu COVID-19, autoritățile vor oferi detalii suplimentare despre proceduri.

Sunt de acord să particip la aceasta tabără respectând măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

Pentru orice întrebări sau probleme privind Măsurile de prevenire COVID-19, vă stăm la dispoziție