Măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19

Website-ul nostru este: https://misiuneinactiune.ro.

Urmărind în permanență recomandările și instrucțiunile autorităților locale de sănătate, în cadrul taberei noastre, vom avea în vedere următoarele:

 

Înainte de sosire: Proceduri de Screening/Selecție

În dimineața plecarii se va completa de către părinte o Declaratie Reprezentant Legal – Declaratie Sănătate SARS-CoV-2. Cei care răspund cu DA la vreuna dintre întrebările declarației de Sănătate COVID-19 sau care au o temperatura de 37.3 grade sau mai mare, nu vor putea participa la tabără.

 

Distanțarea socială

Participantul la tabără NU VA PURTA mască de protecție în interiorul clădirilor pe durata șederii sale. La toate activitățile, inclusiv la masă, se va menține distanța socială între participanți. Nu se va permite participanților intrarea in alta cameră în afară de cea care le-a fost desemnată. Participantul este de acord să-i fie verificată temperatura de către personal in orice moment pe durata șederii sale, in cazul unor simptome caracteristice SARS-CoV-2.

 

Spălarea mâinilor și igiena personală

Participanții vor folosi dezinfectant sau săpun pentru a se spăla pe mâini înainte de a părăsi camerele in fiecare dimineața, la sosirea in fiecare zona de activitate, la sfarșitul fiecărei activitați, înainte de a intra în baie și dupa utilizarea băii, înaite și după masă și în caz de tuse sau strănut.

 

Politica referitoare la probleme de sănătate

Participanții care prezintă semne de tuse, prebleme respiratori, febră de 37.5 sau mai mare, frisoane, diaree, vărsături, dureri in gât, dureri musculare inexplicabile sau o pierdere a gustului sau a mirosului nu pot participa la activități. Aceștia vor fi mutati într-o camera de izolare, iar parinții și autoritățile competente vor fi anunțate.
Camera lor originala va fi eliberată si igienizată, pentru a reduce posibilitatea de transmitere către alți participanți. Dacă se va suspecta o posibila infecție cu COVID- 19, auotritățile vor oferi detaii suplimentare despre proceduri.

Inteleg si iau la cunostinta faptul ca exista un minim risc de infectare cu SARS-CoV-2, in ciuda tuturor masurilor de precautie luate si ca, in cazul in care minorul contacteaza acest virus pe perioada sederii in tabara, Asociatia Crestina MIA nu se va face vinovata de acest lucru si nu voi considera Asociatia Crestina MIA responsabila de acest lucru!

Sunt de acord să particip la aceasta tabără respectând măsurile de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2.

Pentru orice întrebări sau probleme privind Măsurile de prevenire COVID-19, vă stăm la dispoziție