Inimi generoase, destine schimbate

Atât cât inima pulsează mai poți face o schimbare în comunitatea ta!

Cred că hotărârea susținătorilor noștri a făcut imposibilul să capete altă formă pentru cei peste 6500 de copii și tineri care au participat la „taberele MIA”. Ei au jucat un rol major în dezvoltarea spirituală, emoțională și fizică de succes a fiecăruia dintre acești minunați copii și tineri.

De-a lungul experiențelor noastre din tabere, din turneele sportive, din celelalte activități dedicate tinerilor, am remarcat că una dintre cele mai mari piedici în calea educației pentru mulți este absența unor experiențe care să le ofere cadrul în care să-și îmbogățească viața. Această lipsă de factori pozitivi care i-ar putea ajuta să se dezvolte spiritual, emoțional, intelectual pe tinerii, mai ales din această Nouă Generație, numită adesea generația Z, este abordată direct de Misiune în Acțiune (MIA).

Datorită oferirii generoase acestui program, MIA îmbogățește viețile copiilor și tinerilor din toată regiunea noastră și nu numai.

Inimi generoase rugaciune fata

Să vă spunem cum funcționează. MIA colaborează cu bisericile locale, cu centre de plasament sau direct cu acei tineri care ne caută sau care au intrat în legătură cu noi de-a lungul timpului, participând la evenimentele organizate de noi. Identificăm copiii și tinerii care nu dețin resursele financiare participării în tabere. Pentru a sponsoriza un taberist costul anul este de 360 lei, pe care noi l-am împărțit la o sumă lunară de 30 lei, cam cât ar costa o pizza, nu-i așa?! Însă, recunoștința și entuziasmul copilului care va avea oportunitatea să participe la ateliere de învățare prin joc, de citire și studiere a Bibliei prin scenete, cursuri de echitație, distracție în parcul de aventură și tiroliană și multe alte activități adecvate vârstei lor, nu se poate compara față de mica satisfacție trecătoare a savurării unei pizza.

Pentru cei dintre voi care ați susținut deja „Adoptă un taberist” și veți citi acest articol, vă mulțumim în numele copiilor! Dar și pentru cei care acum ați aflat de această ocazie și doriți să vă implicați, vă mulțumesc! Știu că veți fi binecuvântați să știți cum este încă vitală slujirea lui Dumnezeu prin această manieră.

Închei acest articol cu câteva mărturii și opțiuni pentru a sprijini această lucrare, pe care să le luați în considerare cu rugăciune:

  • Redirecționarea impozitului pe venit, cei 2%, prin completarea online formularului 230;
  • Donarea online utilizând linkul către website-ul nostru: DONEAZĂ AICI