“Adoptă” un taberist

Echipa MIA caută parteneri care să ”adopte” 1,000 de taberiști din una dintre bisericile cu care colaborăm sau dintr-un orfelinat partener, pentru a le oferi oportunitatea de a veni în tabără.

Ajută biserica locală prin adoptarea unui taberist!

Donația ta
Lunara
Singulara
LEI50
LEI100
LEI150
LEI

Ce înseamnă “adoptă”?

Prin “adoptă” nu ne referim la adopție în adevăratul sens al cuvântului, ci să susții financiar un copil care nu își permite sau nu are nicio posibilitate de a veni într-o tabără Creștină.

Noi avem parteneriate cu case de copii și biserici din zone defavorizate care cunosc familii care pot beneficia de aceste burse “ADOPTĂ” UN TABERIST.

Prețul unei burse este de 600RON/an. Această sumă poate fi donată odată sau prin plăți recurente de 50RON/lună. Pentru aceasta, te rugăm să folosești formularul de înscriere de alături.

Descarcă prezentarea completă a programului în PDF

Dacă dorești să ai o copie locală a campaniei „Adoptă” un taberist, te rugăm să folosești butonul alăturat. Conține toate datele necesare pentru a putea fi prezentat unui prieten/prietene și este ideal pentru grupuri.

De mai bine de 14 ani, MIA se implică în viața copiilor și a tinerilor din România, oferindu-le o tabără de neuitat, utilă pentru dezvoltarea lor personală și spirituală.

adopta un tabersit copii fericiti
adopta un tabersit copii fericiti

Peste 10.000 de copii și tineri fără resurse financiare au reușit să se bucure de activități care n-ar trebui să fie un lux pentru orice copil, ci o normalitate, în dezvoltarea sa.

De ce “Adoptă” un taberist?

Pentru că știm cât este de important să trăim conectați cu ceilalți și să investim în NOUA GENERAȚIE. Ne dorim să-i întâlnim pe tineri înainte de a fi influențați de tentațiile lumii și presiunea anturajelor inadecvate pentru dezvoltarea lor.

De ce dezvoltare spirituală?

„Era într-una din serile în care Domnul Iisus, după o zi obositoare, în care predicase neîncetat poporului și discutase cu fariseii și cu ucenicii Săi, continua să se afle încă în mijlocul lor. Atunci câteva dintre mame au vrut să își aducă pruncii la Dânsul, ca să îi binecuvânteze. Ucenicii nu doreau însă, să tulbure liniștea Domnului și de aceea, nu le lăsau să se apropie. Atunci Mântuitorul a spus aceste cuvinte mângâietoare: „Lăsați copiii să vină la Mine” (Ev. după Luca 18:16).

Exact aceasta este cea mai mare datorie a creștinilor: să-i călăuzească pe copii către Mântuitorul Hristos.”

Preluat de pe Doxologia.ro

tabara-de-vara-MIA

Prin „Adoptă” un taberist

  • Creăm cadre sociale în care toți copiii sunt egali;
  • Dezvoltăm activități creative ca în orice altă tabără „scumpă”;
  • Încurajăm conexiuni reale și prietenii pe viață, din toate mediile sociale și economice;
  • Realizăm lecții online pentru învățarea limbii engleze, cursuri de editare photo & video;
  • Menținem echilibrul în dezvoltarea  fizică, intelectuală, spirituală și emoțională a copiilor;
  • Colaborări reușite cu biserici și centre de plasament din țară.

Ce este?

Adoptă un taberist

Un proiect care vine în ajutorul bisericilor și centrelor de plasament care nu au posibilitatea, dar care doresc pentru tinerii lor o tabără.

Ce NU este?

Adoptă un taberist

Un program de înfiere a copiilor într-un cadru familial.

girls fata zambet adopta un taberist

„În anul 2017 am participat la un turneu sportiv MIA, de atunci am păstrat legătura cu Iulia, membră a echipei MIA, pe timpul verii, și deși îmi doream să particip în tabăra de vară, nu am reușit. După un timp am fost sunată pentru a fi invitată la Colegiul MIA, în acel moment m-am bucurat foarte mult, era ca o compensare pentru faptul că nu am fost în tabără.

Acela avea să fie doar începutul. După aceea, am participat la tabăra de iarnă, după care am început să parcurg pașii de ucenicizare împreună cu Iulia, fapt care m-a ajutat să înțeleg că am nevoie să am o bază a cunoștințelor biblice înainte de a încerca să le spun altora.

Am continuat să iau parte la evenimentele MIA din postura de consilieră. Ceea ce m-a motivat să fac acest lucru a fost faptul că Evanghelia era mereu în centrul atenției și contextul oferea șansa împărtășirii ei.

În prezent, coordonez consilierii spirituali de la grupurile de studiu zoom, iar această oportunitate a fost ca un răspuns al rugăciunilor pentru dorința mea de implicare. Toate acestea au fost posibile pentru că cineva a decis să investească în mine.”

Emanuela Șerban

Beneficiar program „Adoptă” un taberist