Transformare Spirituală

Tabăra de iarnă și Revelion MIA

MOMENTAN NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE PENTRU ÎNSCRIEREA ÎN TABĂRA DE IARNĂ!

Bine ai venit în Tabără de Iarnă și Revelion MIA, organizată cu dragoste și dedicare de către comunitatea noastră! Aici, în mijlocul minunatelor peisaje de iarnă, ne pregătim să petrecem o perioadă memorabilă, plină de bucurie, închinare și activități captivante.

Sub cerul înstelat și înconjurat de frumusețea naturii înzăpezite, vei descoperi o varietate de activități care să-ți încânte inima și să-ți încarce sufletul. Cu prietenii vechi și noi, vei avea ocazia să te implici în jocuri distractive care îți vor testa creativitatea și spiritul de echipă. Indiferent dacă preferi aventurile în aer liber sau te simți mai confortabil în interior, vei găsi activități adecvate oricărui gust. Poți să te alături activităților de crafting pentru a-ți dezvolta abilitățile artistice și să creezi amintiri de neuitat.

Seara, în adăpostul cald al capelei noastre, ne vom aduna pentru sesiuni de închinare, unde sufletele noastre se vor uni în rugăciune și laude, simțindu-ne mai aproape de Dumnezeu și de ceilalți. Focul de tabără arde în mijlocul nostru, aducând căldură și confort, creând o atmosferă prietenoasă și întâlniri laolaltă în jurul lui.

Pe lângă toate acestea, avem plăcerea de a primi invitați speciali, care vor împărtăși cu noi povești și experiențe de viață inspiratoare.

Cu o paletă largă de activități și cu multe lucruri interesante în așteptare, tabăra noastră de iarnă și revelion este locul unde vei trăi momente de bucurie, închinare și prietenie autentică. În mijlocul acestei atmosfere magice și a comunității iubitoare, vei pleca cu inima plină de amintiri frumoase și cu sufletul îmbogățit.

Te așteptăm cu brațele deschise pentru a ne alătura în această experiență de iarnă de neuitat!