Regulamentul Conferinței Puritate – MIA (Misiune în Acțiune)

Website-ul nostru este: https://misiuneinactiune.ro.

Conferința Puritate este un eveniment ce se adresează tinerilor, organizat de către Asociația Creștină MIA in colaborare cu Biserica Golgota Bucuresti și are ca scop principal echiparea tinerilor prin activități educaționale creștine. Buna desfășurare a evenimentului nu este posibilă decât într-o atmosferă de respect reciproc. Aceasta include și necesitatea respectării stricte a unor reguli. Aceste reguli sunt esența comportamentului decent și responsabil al tinerilor în orice tabără.

Regulile sunt valabile pe tot parcursul evenimentului. Cei care încalcă Regulamentul vor fi sancționați. Sancțiunile pot merge de la mustrări până la eliminarea din cadrul evenimentului fără returnarea donației.

 1. Conferința Puritate este un eveniment creștin. Se interzice, prin urmare, folosirea unui limbaj injurios, comportamente neadecvate și consumul de alcool și tutun.
 2. Organizatorul nu își asuma faptele produse in afara spațiului de eveniment.
 3. În spațiul de eveniment este obligatorie păstrarea curățeniei și a integrității obiectelor de mobilier. În caz contrar, participantul va plăti pentru reparații.
 4. Personalul asociației nu este responsabil de eventuala pierdere sau dispariție a bunurilor personale.
 5. Personalul asociației și liderii trebuie respectați și ascultați, ei fiind răspunzători de participanți pe perioada evenimentului.
 6. Participanții nu vor avea acces decât în zona în care se va desfășura evenimentul.

În caz de accidentare sau îmbolnăvire a unui participant se va acorda primul ajutor, iar în cazul în care situația se agravează vor fi anunțați părinții și se vor lua decizii împreună. Personalul asociației se absolvă de orice vină în cazul în care participantul s-a accidentat făcând ceva neautorizat și/sau nesupravegheat.

 1. Respectarea programului este obligatorie. 
 2. Participanții trebuie să se înscrie online și pot participa doar pe baza confirmării primite pe email. Nu se admit persoane/participanți care nu s-au înscris online.
 3. Participanților le este permisă folosirea instalațiilor electrice doar în conformitate cu normele de Prevenire şi Stingere a Incendiilor (PSI). 
 4. Participanții vor avea grijă să nu deterioreze bunurile aflate în locația evenimentului (mobilier, aparatură, pereți etc.). În cazul în care participanții, în mod deliberat sau nu, produc daune unității, masă, agrement, echipamentelor, altor persoane etc., părinții/tutorii legali se obligă ca să suporte costurile aferente.
 5. Sunt interzise alergarea și îmbrâncirea în zona balustradelor. Se va acorda atenție urcării si coborârii scărilor. 

 

SIGURANȚĂ:

 1. Participanții nu vor deține sau folosi obiecte care pot pune în pericol sănătatea lor sau a altor persoane (artificii, explozibili, substanțe chimice, toxice, iritante sau obiecte contondente, tăioase, briceaguri, cuțite, puști cu bile, lasere etc.). 
 2. Participanții nu vor deține sau consuma substanțe interzise (alcool, tutun, droguri, etc.). 
 3. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru eventualele îmbolnăviri ale participanților care se dovedesc că provin din consumarea unor alimente care nu fac parte din cele puse la dispoziție de către organizatori. 
 4. Participanții vor avea o atitudine respectuoasă față de toate persoanele din prezente și nu vor deranja prin comportamentul lor pe ceilalți participanți. 
 5. Toate fotografiile și filmările din cadrul evenimentului sunt proprietatea instituției organizatoare și sunt folosite în scop de promovare. 
 6. Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru accidentele cauzate de nerespectarea prezentului regulament. 
 7. Participanții nu vor purta haine indecente sau vestimentație neadecvată. 

Nu este permisă purtarea de îmbrăcăminte sumară atât în cazul băieților, cât și în cazul fetelor (maieuri din plasa la băieți, fuste scurte la fete, tricouri mulate pe corp, tricouri/bluze care permit expunerea buricului și a spatelui, decolteuri, ş.a.m.d.).

 

De luat la cunoștință:

 

Prin înscrierea și participarea la evenimentele organizate de Asociația Creștină MIA, declar pe propria răspundere că sunt apt fizic și psihic și am o pregătire fizică corespunzătoare pentru participarea la acest eveniment.

În cazul unei accidentări, sunt conștient că acestea sunt riscurile și mi le asum, și nu voi depune plângere împotriva organizatorului.

Sunt de acord ca participantul (tânărul) să fie direct responsabil pentru lucrurile personale. Asociația Creștină MIA sprijină căutarea, dar nu își asumă responsabilitatea pentru lucrurile pierdute/deteriorate/furate.

Îmi dau acordul ca pozele și filmările făcute în cadrul evenimentului pot fi multiplicate și publicate fără pretenții de despăgubiri.

Organizatorul taberei nu își asumă responsabilitatea pentru nici un fel de accident sau prejudiciu apărut în timpul acestui eveniment, participanții vor participa pe propria răspundere.

Ca urmare a unor modificări legislative și din dorința noastră de a îmbunătăți permanent modul în care gestionăm participarea dumneavoastră în cadrul evenimentelor organizate de către Asociația Creștină MIA, dorim să vă informăm că, începând cu data de 25 Mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice și a datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date va fi aplicată de toate statele Uniunii Europene.

Așa cum știți, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal din Formularul de Înscriere în scop legal, pentru a rezerva locul în tabără, în scop de marketing direct, pentru a vă putea ține la curent cu toate activitățile noastre, în scop de promovare, comunicare prin e-mail și pentru procesul de follow-up prin corespondență. Menționăm că aceste informații NU sunt transmise către terțe persoane sau colaboratori!

Prin semnarea acestui Regulament (inclusiv bifând căsuța din formularul de înscriere Online) declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor personale de către Asociația Creștină MIA, în scopurile menționate mai sus, conform noilor modificări legislative 677/2001, și sunt de acord cu Regulamentul Taberei de Iarnă.

 

Pentru orice întrebări sau probleme privind regulamentul conferinței, vă stăm la dispoziție!