Regulamentul Caravana – MIA

Website-ul nostru este: https://misiuneinactiune.ro.

Caravana MIA (Misiune în Acțiune) este un eveniment ce se adresează copiilor și tinerilor, organizată de către Asociația Creștină MIA și are ca scop principal echiparea copiilor și tinerilor prin activități educaționale creștine. Buna desfășurare a caravanei nu este posibilă decât într-o atmosferă de respect reciproc. Aceasta include și necesitatea respectării stricte a unor reguli. Aceste reguli sunt esența comportamentului decent și responsabil al copiilor/tinerilor în orice caravană. Sunt acte pe care doar în cadru organizat de caravană și sub supravegherea liderilor se pot însuși, atât teoretic cât și practic.

Regulile sunt valabile la toate activitățile caravanei. Cei care încalcă Regulamentul Caravanei vor fi sancționați. Sancțiunile pot merge de la mustrări până la eliminarea din caravană fără returnarea banilor pentru perioada de timp care nu a fost petrecută în caravană.

 • Caravana MIA este o caravană creștină. Se interzice, prin urmare, folosirea unui limbaj injurios, comportamente neadecvate și consumul de alcool și tutun.
 • Caravana nu poate fi părăsită de nimeni, decât în mod organizat, sub supravegherea unui lider, ce are acceptul Directorului caravanei și doar într-o locație apropiată.
 • Este obligatorie păstrarea curățeniei. Directorul caravanei va fi anunțat de orice daune. În caz contrar, participantul va plăti pentru reparații.
 • Personalul caravanei nu este responsabil de eventuala pierdere sau dispariție a bunurilor personale.
 • Nu este permisă aducerea sau folosirea de briceaguri, brichete, cuțite sau orice alt fel de obiecte care ar putea periclita sănătatea/siguranța participanților.
 • Personalul caravanei și liderii grupurilor trebuie respectați și ascultați, ei fiind răspunzători de copii pe perioada șederii în caravană.
 • Copiii nu vor avea acces în atelierele sau mașinile caravanei, datorită pericolelor de accidentare. De asemenea, copiii nu vor avea acces în bucătărie.
 • În caz de accidentare sau îmbolnăvire a unui copil se va acorda primul ajutor, iar în cazul în care situația se agravează vor fi anunțați părinții și se vor lua decizii împreună. Personalul caravanei se absolvă de orice vină în cazul în care copiii s-au accidentat făcând ceva neautorizat și/sau nesupravegheați.
 • Organizatorul competiției nu își asumă responsabilitatea pentru niciun fel de accident sau prejudiciu apărut în timpul acestui eveniment, concurenții vor participa pe propria răspundere.
 • Respectarea programului de caravană este obligatorie. Nu se acceptă excepții. Orice abatere va fi adusă la cunoștință liderului de grup, a liderului caravanei și a Directorului. Dacă se persistă, copilul va fi trimis acasă.

 

Regulament privind vestimentația participanților:

 • Nu este permisă purtarea de îmbrăcăminte sumară atât în cazul băieților, cât și în cazul fetelor (maieuri din plasa la băieți, fuste scurte la fete, tricouri mulate pe corp, tricouri/bluze care permit expunerea buricului și a spatelui, decolteuri, ş.a.m.d.).

1. pentru activitățile din caravană (atât fete cât și băieți) vor avea nevoie de: 

  • haine sport,
  • hanorac
  • tricou
  • jachetă de ploaie
  • sapcă pentru soare
  • medicamente speciale în cazul în care acesta (copilul) suferă de alergii pe timp de vară sau se află sub tratament
  • sticlă de apă.

2. pentru Festivitatea de Premiere de duminică: băieții vor purta – un tricou polo și o pereche de pantaloni lungi, iar fetele vor purta – o rochiță și sandale/balerini.

 

De luat la cunoștință

 1. Prin înscrierea și participarea la evenimentele organizate de Asociația Creștină MIA, declar pe propria răspundere că sunt apt fizic și psihic și am o pregătire fizică corespunzătoare pentru participarea în această caravană.
 2. În cazul unei accidentări, sunt conștient că acestea sunt riscurile și mi le asum, și nu voi depune plângere împotriva organizatorului.
 3. Sunt de acord ca participantul (copilul) la caravană să fie direct responsabil pentru lucrurile personale. Asociația Creștină MIA sprijină căutarea, dar nu își asumă responsabilitatea pentru lucrurile pierdute/deteriorate/furate.
 4. În afara de acestea, sunt de acord ca pozele și filmările făcute în cadrul evenimentului pot fi multiplicate şi publicate fără pretenții de despăgubiri.
 5. Organizatorul caravanei nu își asumă responsabilitatea pentru nici un fel de accident sau prejudiciu apărut în timpul acestui eveniment, participanții vor participa pe propria răspundere.
 6. Ca urmare a unor modificări legislative și din dorința noastră de a îmbunătăți permanent modul în care gestionăm participarea dumneavoastră în cadrul evenimentelor organizate de către Asociația Creștină MIA, dorim să vă informăm că, începând cu data de 25 Mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice și a datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date va fi aplicată de toate statele Uniunii Europene.

 

Prin această declarație privind prelucrarea datelor cu caracter personal și acord de conformare, îmi exprim consimțământul de bună-credință, în cunoștință de cauză, în mod expres și neechivoc, pentru prelucrarea datelor personale indicate mai sus, ori de câte ori este necesar, de către ASOCIAȚIA CRESTINĂ MIA în scop de marketing, promovare în social media, statistic, stocare date personale în baza de date a asociației, necesar organizării unor activități sau tabere, în locurile și pe durata stabilite de către asociație.

Pe durata activităților organizate de asociație, înțeleg să am un comportament conform, civilizat și tolerant față de ceilalți participanți și persoanele desemnate de asociație. 

De asemenea, îmi exprim consimțământul în cunoștință de cauză, în mod expres și neechivoc ca organizația ASOCIAȚIA CRESTINĂ MIA să poată prelucra datele mele personale, inclusiv opiniile exprimate prin: colectare, înregistrare, organizare, stocare, ştergere, precum și consultare și/sau verificare, în oricare din scopurile menționate mai sus.

În acest sens, pot fi contactat (ă) oricând, la oricare din datele de contact de mai sus.

Am luat la cunoștință că îmi pot retrage oricând consimțământul dat, la o dată ulterioară, printr-o solicitare:

sau 

 • la adresa poștală: Strada Amilcar C. Săndulescu nr. 3, sector 6, București.

 

Prin semnarea acestui Regulament (inclusiv bifând căsuța din formularul de înscriere Online) declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor personale de către Asociația Creștină MIA, în scopurile menționate mai sus, conform noilor modificări legislative 677/2001, și sunt de acord cu Regulamentul Caravanei.