Dumnezeu lucrează prin oameni!

M-am întâlnit cu Debora să învățăm împreună cum să spună Evanghelia. Era super încântată de ceea ce urmează să facă la studiul Alpha. Am început să discutăm despre cum a ajuns ea să participe la studiul Alpha și aceasta a mi-a spus că primul contact pe care l-a avut ea cu MIA a fost anul trecut într-o caravană.

Punctul de cotitură pentru Debora a fost o caravană MIA unde a invitat-o Patricia, o prietenă a ei. Datorită credincioșiei Patriciei, Debora a început de atunci să meargă constant la biserică și să se implice în diverse activități creștine. Am continuat discuția, iar la un moment dat, mi-a spus următoarele fraze, prin care am văzut cum Dumnezeu lucrează prin cele mai neașteptate moduri:

Am făcut cunoștință prima dată cu echipa MIA la caravana de la Pâncota, în Septembrie 2022. Aceștia au venit la o biserică din orașul meu, unde cântam în orchestră din când în când.

După câteva zile, cineva din echipă m-a contactat să mă întrebe dacă vreau sa particip la studiul biblic “Alpha” de la MIA. Am răspuns pozitiv iar la ceva timp am început studiul. Acolo am cunoscut oameni foarte minunați și dedicați să spună și altora Vestea Bună a Evangheliei iar asta m-a făcut să-mi doresc să fac parte și eu din această comunitate creștină.

Am intrat în echipa de studiu a Ilincăi, a Biancăi și a Selinei, iar mai apoi am fost întrebată dacă aș vrea să încep pașii de ucenicizare. Am fost foarte încântată la auzul acestei propuneri! Ilinca mi-a fost mentor, care, pe parcurs, mi-a devenit una dintre cele mai bune prietene.

În prezent, urmează ca și eu să fiu consilier la studiul “Alpha” și să împărtășesc la rândul meu Vestea cea Bună, iar pentru acest har și pentru frumoasa comunitate și prietenii de la MIA  sunt extrem de mulțumitoare lui Dumnezeu!