Vieți schimbate prin lucrarea virtuală

“De aceea, preaiubiții mei frați, fiți tari, neclintiți, sporiți totdeauna în lucrul Domnului, căci știți că osteneala voastră în Domnul nu este zadarnică.” – 1 Corinteni 15:58

Deși au fost multe de făcut în această perioadă de lucrare, totuși suntem încurajați să știm că eforturile noastre nu au fost în zadar. Este minunat să vedem cât de mulți tineri participă la studiile Biblice online pe care le-am început cu 7 luni în urmă. Acum putem vedea rodul muncii depuse!

O mulțime de tineri au studiat cartea Romani și o altă carte despre rugăciune, numită “Doamne, învață-ne să ne rugăm!”. Prin aceste studii, unii dintre participanți au simțit chemarea de a conduce propriul lor grup de studiu, iar acum suntem la a treia generație de lideri. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că atâția tineri aud Evanghelia, își studiază Biblia zilnic și pentru că primesc sprijin și instruire pentru a-i ajuta pe alții în relația lor cu Dumnezeu.

Dacă dorești să te înscrii la unul dintre studiile noastre, o poți face aici.

Ne-am bucura să vizionezi acest video despre cum viața unuia dintre liderii de la studiu a fost impactată prin lucrarea virtuală. 

femeie citing un studiu blog MIA

Suntem foarte entuziasmați de punctul în care este lucrarea noastră în momentul de față și de noul program de ucenicizare.

Alexandra și Iulian au lucrat din greu în ultimele luni pentru a rescrie cei 12 pași de ucenicizare, pe care mentorii noștri îi vor parcurge împreună cu ucenicii. Este rugăciunea noastră ca acești pași să fie o unealtă pentru tinerii care caută să Îl cunoască pe Dumnezeu și ce înseamnă să aibă o relație personală cu El.

“MIA este locul unde am ajuns să-L cunosc personal pe Dumnezeu, locul în care am înțeles de ce Iisus a murit pentru mine, este locul care m-a făcut să iau decizia de a mă întoarce la Domnul.”

Ascultă mai mult din povestea Lorenei aici. Dacă vrei să parcurgi pașii de ucenicizare, înscrie-te aici.

femeie portret Lorena blog MIA

Echipa noastră de media a lucrat la crearea videoclipurilor, prezentărilor care să reprezinte lucrarea pe care o facem, actualizarea website-ului, crearea conținutului pentru diferite proiecte. Rămâi la curent cu noile clipuri postate pe canalul nostru de Youtube și noile blog-uri de pe website.