Atunci când ajuți pe cineva te simți mai bine? Pentru mine răspunsul clar este DA! Filmările pentru tabăra online au luat sfârșit și uitându-mă în spate îmi dau seama că cele cinci zile au fost extraordinare. Faptul că am putut da o mână de ajutor este o bucurie mare, care mă face să mă simt împlinit.

Ajutorul care se transformă în bucurie

impresii de la filmările pentru taberele online MIA

Ce am reușit concret în săptămâna plină de filmări, alături de echipa MIA? Asta aș vrea în continuare să detaliez. Voi oferi o mică parte din cele întâmplate alături de bunii mei colegi și prieteni.

Pentru început, una dintre activitățile mele preferate a fost pregătire plus filmarea scenetelor. Deși sună distractiv să joci un rol și să te simți într-o oarecare măsură „actor”, acest lucru implică și multă muncă. Memorarea unui scenariu, însușirea unor trăsături ale personajelor și multe alte detalii de care echipa media se ocupă fantastic.

teo filmare ajutor

De asemenea, o experiență încurajatoare a fost înregistrarea mesajelor cu o învățătură biblică. Personal, sper ca mesajul pe care o să îl vedem cu toții o dată cu lansarea taberei online să fie un ajutor pentru cei care îl vor asculta.

Nu pot să nu menționez și momentele amuzante, pline de bucurie și voie bună de care am avut parte alături atât de voluntari noi, cât și de consilieri cu care am slujit în trecut. Ne-am bucurat că putem ajuta împreună la filmarea conținutului și că formăm o echipă.

 Cele scrise mai sus sunt doar puține dintre momentele frumoase cu care rămân în urma acestei săptămâni de filmări la sediul asociației Misiune În Acțiune. Însă nimic din tot ce am spus nu ar fi fost posibile fără disponibilitatea și încrederea pe care echipa MIA ne-a oferit-o. Ca de obicei, ei au investit în noi și acum putem la rândul nostru să dăm mai departe cele învățate celorlalți, copii și adolescenți care așteaptă să audă Evanghelia.

Este dificil să exprimi în cuvinte bucuria care se naște din ajutorul pe care îl oferi în mod voluntar, iar eu am simțit-o din plin în acele zile de filmări. Îmi doresc ca tot ceea ce am înregistrat și pregătit pentru voi să vă fie de un real ajutor, indiferent de unde sunteți sau care este vârsta voastră!

Teodor Ilie profil

Teodor Ilie

18 ani
Liceu Moisil, viitor Facultate Drept.
Nascut în Târgoviște, mutat în București pentru un viitor mai amplu.
Pasiune pentru dreptate. Un adevărat cinefil încă de mic. Fire sportivă, fost jucător în echipe de baschet.
Nascut în familie de credincioși, în 2017 a primit pe Domnul Isus ca Mântuitor în viața sa. Pasionat de munca cu copiii, unde printre picături sa fie vestita Vestea Bună.