O lucrare pentru Biserică

Scopul turneelor sportive MIA este să vină în ajutorul bisericilor locale prin integrarea participanților la turneu în biserică pentru a crește spiritual după ce își predau viața Domnului Iisus

Cum vă putem ajuta biserica?

cort, brazi, foc, camping, grafic

TABERE

Taberele sunt o unealtă esențială pentru Evanghelizare. Mediul în care tinerii aud Evanghelia este unul neutru – ce nu are legătură cu biserica – dar e un mediu unde o pot înțelege cel mai bine.

Tabăra MIA pregătește terenul pentru așezarea unei fundații solide din punct de vedere spiritual, învățându-i pe copii și tineri importanța adevărului biblic și participarea activă în comunitatea de credincioși.

mai multe
minge de fotbal si poarta

SPORTURI

În zilele noastre, este greu să îi atragi pe tineri să vină la biserică, mai ales dacă nu au niciun context sau fond în biserică. MIA vă poate ajuta venind și găzduind un Turneu Sportiv peste weekend, în parteneriat cu biserica dumneavoastră.

Scopul nostru este de a atrage tinerii cu activități precum diverse sporturi, seri de film, mâncare și premii iar apoi conectarea acestora la corpul bisericii locale. În acest weekend, vă vom învăța pe dvs. și pe tinerii activi ai bisericii dvs. cum să vă găzduiți propriile turnee sportive în viitor și să ajungeți în continuare la tinerii din zona dvs.

mai multe
plante in ghiveci

UCENICIZARE

Credem că este important să educăm și să învățăm tinerii din generația de mâine despre doctrine și pilonii creștinismului despre. În prezent MIA dispune de un program de 12 pași de ucenicizare, care pune tinerii în legătură cu un mentor spiritual pentru a parcurge împreună lecțiile de dezvoltare spirituală.

Tinerii credincioși sunt adesea cei mai buni oameni pentru a ajunge la alți tineri din cercul lor de prieteni. Vrem să vă ajutăm biserica echipând tinerii pentru a fi ucenici în propriile comunități și orașe.

mai multe

RESURSE

Petrecem mult timp dezvoltând programe, videoclipuri, studii biblice și manuale. În trecut, aceste materiale erau folosite exclusiv în propria noastră slujire, dar dorim să împărtășim aceste resurse și cu alte biserici și organizații creștine, astfel încât să le poată accesa pentru îmbogățirea personală, precum și să le împărtășească cu congregația și tinerii cu care lucrează.

Aceste resurse acoperă o varietate de subiecte precum evanghelizarea, ucenicizarea și dezvoltarea spirituală, organizarea și strategia de slujire, etc. Ne gândim întotdeauna la resurse noi de împărtășit și vom continua să creăm și să actualizăm pe măsură ce învățăm și experimentăm noi oportunități de slujire.

mai multe

COLEGIUL MIA

Educația este foarte importantă pentru viața creștină. În parteneriat cu Centrul de Pregătire Baptistă pentru Pastori și Lideri din Denton, Texas, dorim să oferim studenților noștri pregătire teologică de vârf. Vă puteți trimite tinerii cei mai activi și dedicați din biserica voastră să studieze cu noi. Acest lucru îi va transforma în lideri pe care vă puteți baza și utiliza în slujirile bisericii voastre.

Programul actual al Colegiului MIA se întinde pe o perioadă de 2 ani, cu 3-4 săptămâni de studiu intens pe an, de obicei în vacanțele școlare (pentru a nu face copii și tinerii să lipsească de la școală).

mai multe

Luați legătura cu noi

Pentru orice întrebare sau o posibilă colaborare, ori dacă doriți să va punem la dispoziție resurse ori o echipă care să vină și să slujească, vă stăm la dispoziție.

Dacă doriți să ne contactați telefonic, o puteți face la numărul 0769-088-690.

Biserici Partenere

 • Biserica Baptistă Radna (Păstor Ion Damian)

 • Biserica Baptistă Speranța – Arad (Păstor Viorel Iuga)

 • Biserica Baptistă Giarmata (Păstor Adrian Morar)

 • Biserica Baptistă Nădlac (Păstor Predit Serghei)

 • Biserica Creștină după Evanghelie Giurgiu și Pietroșani (Misionar Emanuel Dedeu)

 • Biserica Creștină după Evanghelie Tulcea, Sinoe și Nicolae Bălcescu (Misionar zona Dobrogei Mihai Pungilă)

 • Biserica Creștină după Evanghelie Tulcea, Sinoe și Nicolae Bălcescu (Misionar zona Dobrogei Mihai Pungilă)

 • Biserica Baptistă Curtici (Păstor Sorin Ignat)

 • Biserica Baptistă Calafat (Păstor Tănase Daniel)

 • Biserica Creștină după Evanghelie – Târgoviște (Președinte de cult – Virgil Achihai)

 • Biserica Penticostală Efraim – Târgoviște (Păstor Adrian Vlad)

 • Biserica Baptistă Sadu (Păstor Tulpan Viorel)

 • Biserica Baptistă Zimnicea (Păstor Simion Mincu Anghel)

 • Biserica Baptistă Nădejdea – București (Păstor Ovidiu Rusnac)

 • Biserica Baptistă Vestea Bună – Otopeni (Păstor Radu Săndel)